Categories:

NieuwHW heeft sinds kort een gezondheidswerkgroep.

De groep bestaat nu uit 6 enthousiaste personen, die gezamenlijk willen kijken naar nieuwe mogelijkheden m.b.t. gezondheid voor onze toekomstige parallelle samenleving in de Hoeksche Waard. Het gaat erom dat we een realiteit willen creëren waar wij allen blij en gezond(er) van worden.

Binnen de groep zijn diverse expertises aanwezig, zoals thuiszorg, werken met mensen met dementie en mantelzorgers, natuurgeneeskunde, coaching en voeding.

Omdat gezondheid zo’n breed begrip is, is het noodzakelijk dat we over veel onderwerpen gaan brainstormen. Natuurlijk is externe informatie hierbij zeer welkom!
Op de lange lijst met onderwerpen staan o.a. gezondheidsvoorlichting, thuiszorg, mondzorg, natuurgeneeskunde, voeding, sport/beweging en geloof en spiritualiteit.

Je begrijpt dat deze lijst allesbehalve compleet is.

Als medestanders van NieuwHW willen wij nadenken over en vormgeven aan onze nieuw te bouwen samenleving.

We houden jullie op de hoogte van onze vorderingen.

Mocht je een idee hebben voor het domein gezondheid of vind je het leuk onze werkgroep te komen versterken, laat het ons weten via info@nieuwhw.nl tav de gezondheidswerkgroep.

One response

  1. Fijn dat er 6 enthousiaste mensen zijn om de gezondheidheidswerkgroep te versterken..hoop dat jullie succesvol kunnen werken. Ik blijf graag op de hoogte..dank,!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *